Vierasvoitolla sarjakärkeen!
Julkaistu: 28.09.2023 21.20

TU 2 – Ysikaks 4

P12 kolmonen päättyi maanantaina 25.9.2023 TU:n vieraana Toholammilla. Ensimmäinen kohtaaminen Nivalassa oli ollut jännittävän tasainen, joten samaa oli odotettavissa myös tältä ottelulta.

Märällä ja liukkaalla kentällä ei nähty kauden kauneinta jalkapalloa, mutta tarpeeksi tehokasta se oli. Ysikakkosen maalinteon aloitti 13. peliminuutilla Jukka, ja jo kaksi minuuttia myöhemmin sama mies huudatti jälleen joukkuekavereitaan 0-2 osumallaan. Tämän jälkeen ensimmäinen puoliaika eteni maalittomasti Ysikakkosen pienoisessa painostuksessa, kunnes juuri ennen taukovihellystä TU sai loistavan läpisyötön jonka seurauksena tilanteeksi vaihtui 1-2.

Toisen puoliajan alku oli Ysikakkosen uinailua ja TU:n painostusta. Peli tasoittui 2-2:een 46. peliminuutilla, kun TU:n vastustamaton veto lähes puolesta kentästä painui Ysikakkosen maaliin. Ysikakkosen maaleille päästiin jälleen hurraamaan 60. minuutilla kun @ysikaksnivala_t11_12 Sanni laukoi pallon vastustamattomasti kotijoukkueen verkkoon. Tämä ei vielä riittänyt, vaan kaksi minuuttia tämän jälkeen Jukka täydensi iltansa hattutempulla ja kaunisteli pelin loppulukemiksi 2-4.

Ysikakkosen maalit

⚽️⚽️⚽️ Jukka

⚽️ Sanni

Ottelu oli jälleen loistava näyte joukkueen koko kesän kasvaneesta voitontahdosta ja itseluottamuksesta. Kuuden ottelun voittoputki siivitti Ysikakkosen sarjakärkeen, ja lauantaina selviää riittääkö loistava syysvire sarjavoittoon asti!