Kotipelit Nivalassa 8.8.2021
Julkaistu: 10.08.2021 19.22

Kotipelit Nivalassa 8.8.2021

P11-joukkueen sarjapelit jatkuivat kotiotteluilla 8.8.2021 Kokkolan KPV:n joukkueita vastaan.

Ensimmäinen ottelu KPV Vihreitä vastaan oli pojilta hyvää tekemistä. Pallo pysyi hyvin Ysikakkosen hallussa ja hyökkäyksiä rakennettiin tasaiseen tahtiin kohti vastustajan maalia. Useista tilanteista huolimatta palloa ei vastustajan maaliin saatu. KPV sitä vastoin onnistui ottelun alussa hienolla vaparimaalilla ja toinen tuli maalinedushässäkästä. Lopputuloksena siis KPV Vihreiden 2-0 voitto.

Toisessa ottelussa KPV Valkoisia vastaan jatkettiin siitä, mihin edellisessä ottelussa jäätiin. Pallonhallinnalla, hyvillä syötöillä ja rohkeilla haastoilla luotiin paljon hyviä maalipaikkoja. Tällä kertaa se tuotti myös tulosta ja päästiin 3-0 karkumatkalle. Lopussa myös KPV pääsi maalin makuun kahteen kertaan ja viimehetken 3-2 kavennus jäi ottelun lopputulokseksi ja voitto Nivalaan.

Edellisen viikon Ylivieskan otteluihin verrattuna oli tällä kertaa peli kaiken kaikkiaan paremman näköistä. Voi olla, että heinäkuinen tauko vaikutti vielä Ylivieskassa. Erityisesti hyökkäysten rakentelu on mennyt kesän aikana paljon eteenpäin. Ottelut jatkuvat heti tulevana lauantaina Larsmossa LBK:n joukkueita vastaan, joten tiedossa on kovia pelejä.

Kiitokset pelinohjaajille Matiakselle ja Samulle, jotka suoriutuivat todella hyvin ja puhalsivat selkeästi pois sen, mitä tarvitsi. Kiitokset myös KPV:n joukkueille hyvistä ja tasaisista peleistä!