Onnistumisia Ylivieskassa
Julkaistu: 19.06.2021 16.53

Onnistumisia Ylivieskassa


Mahtava aamupäivä takana T09/10-joukkueella Ylivieskassa. Pelattiin kaksi sarjapeliä, joissa molemmissa vastustajat saapuivat Kokkolasta.

Ensimmäisessä pelissä kohdattiin KPV/-11. Tasaista peliä ja useita hienoja tilanteita. Puolivälierässä tilanne oli hieno 2-2. Maalintekoon ylsivät Aada ja Nella. Pelin maalivahtina Sanni turvasi maalin taidokkaasti. Toisessa erässä alkoi väsymystä näkyä, mutta jaksettiin painaa pillin vihellykseen asti. Lopputulos KPV/-11:lle 4-2.

Lyhyen tauon jälkeen vastassa oli KPV/vihreä. Maaliin tuli Irina, jonka ei paljoa tarvinnut tehdä kun puolustus hoiti pallon hienosti maalialueelta pois. Maalin pääsivät potkaisemaan Nia ja Hanna. Lopputulokseksi upea 2-2.

Päivän peleihin Iida oli asettanut tytöille tavoitteeksi rohkeuden ja se tavoite onnistui. Uskallettiin haastaa ja ottaa palloa. Huomattiin että tytöt ovat myös oppineet lukemaan ja ennakoimaan vastustajan liikkeet paremmin. Kaikki tytöt ansaitsevat nyt erityismaininnan hyvästä työstä omassa pelipaikassaan. Hienoa Aada, Alina K, Amanda, Hanna, Iitu, Irina, Lotta, Milla, Nella, Nia ja Sanni!

Seuran uusimmat