Voitolla sarjakärkeen!
Julkaistu: 11.06.2023 18.32

Kaboom! Voitolla Ykkösen sarjakärkeen! Tasapistein kärkikamppailuun lähteneet HaNi United ja vierailija SJK esittivät tasaisen ottelun Ronkaalan kesäisissä olosuhteissa. Molemmilla joukkueilla oli ottelussa omat etsikkoaikansa. HaNin selvitessä SJK:n vahvasta painostuksesta ensimmäisen jakson viimeisellä 20 minuutilla, oli ottelu muuten joukkueella hyvin hallinnassa ja pisteet jäivät komeasti kotijoukkueelle maalein 4-1.

Perjantaina 9.6 pelattiin myös Ronkaalassa, mutta sarjatasolla kolme. Vierailijaksi HaNi Unitedille saapui GBK tytöt. Ottelussa pistettiin verkot oikein urakalla tötterölle joukkueiden tasatessa pisteet maalein 6-6. Kenttämestarilla oli varmasti aihetta tarkistaa verkot ottelun jälkeen. HaNi nousi ottelussa pariin kertaan kahden maalin tappioasemasta takaisin mukaan otteluun. Viimeisellä minuutilla Joonatan osui vielä vaparista ylärimaan, joten voittokaan ei kauaksi jäänyt. Hyvä kolmosen ottelu molemmille joukkueille.

Meno jatkuu taas ensi viikolla treenien ja pelien merkeissä.