B-junioreiden kapteenisto julki
Julkaistu: 01.04.2021 12.30

B-junioreiden kapteenisto julki

B-junioreiden kauden kapteenisto valittiin joukkueen sisäisellä äänestyksellä ja lopulta kapteenin nauhan vei reilulla äänisaaliilla Arttu Laurila. Arttu on ollut joukkueen johtavia pelaajia puheellaan ja tekemisellään viimeisten kausien aikana, joten kapteenin nauha saadaan nyt ansaitusti hänen käteen. Arttu johtaa myös tulevan kauden joukkuetta puheellaan topparin tontilta, jossa hän on pelannut viimeiset kaksi kautta,

Joukkue nimesi myös kapteenistoon kaksi varakapteenia, joiden äänestys oli loppuun asti tiukka. Lopulta varakapteeneiksi äänestyksen perusteella nimettiin viime kaudella kapteenina toiminut Viljami Niskanen ja varakapteenina jo aiemmin toiminut Joonas Isoaho. Viljami on pelannut joukkueessa vasta kaksi kautta, jonne hän löysi pihapelien kautta. Viljami pelaa hyökkääjän tai laitahyökkääjän paikalla, ja hän on viimeisten vuosien aikana ottanut todella suuria harppauksia pelaajana. Joonas on tehnyt valtavan työmäärän joukkueen keskikentällä jo useampana kautena rakentaen peliä ja riistäen palloja.

Kapteeniston äänestyksessä tiukka kilpailu varakapteenin paikasta kehkeytyi poikien sekä Jarkko Hirvasahon, Saku Marjoniemen ja Matias Tikkasen kesken, jonka lopulta ratkesi pisteellä. Jarkko toimi viime kaudella joukkueen varakapteenina. Joukkueessa on viime kauden aikana moni poika ottanut kehitystä pelaajana ja ihmisenä eteenpäin, jonka myötä johtavia pelaajia näkyy joukkueen treeneissä enemmän esillä omalla esimerkillä ja puheella.


Ps. Tänään päästiin aloittamaan myös ulkotreenit DEN-areenalla ja viimeistään ensi viikolla saadaan kenttä kokonaisuudessaan käyttöön.