Lomake sulkeutuu 22.07.2024 12.00

Hei

 

Seuralla on fanituotteita, joita voit tilata tällä lomakkeella. Voit valita myös mitä joukkuetta haluat tukea fanituotemyynnillä. Huomioithan, että tilaus on mahdollista sähköisesti ainoastaan yksi tilaus kerralla.

 

Sähköisellä lomakkeella fanituotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Joukkue toimittaa tuotteen sinulle ja mikäli tuote postitetaan, niin siitä peritään lisäksi postimaksu.

 Lomake sulkeutuu 31.12.2024 12.00

Ysikaks Nivala on nivalalainen jalkapalloseura, jossa on tarjolla monipuolista toimintaa monelle eri kohderyhmälle. Seurassa on tyttöjen ja poikien juniorijoukkueita, joissa harjoittelu tapahtuu säännöllisesti ja tavoitteellisesti osaavien toimihenkilöiden toimesta. Lisäksi seuralla on matalankynnyksen toimintaa mm. erityisryhmä kehitysvammaisille, harrasteryhmä, naisten höntsävuoro, perhefutis ja kesäisin toimiva jalkapallokerho 6-12 vuotiaille.

 

Seuran arvot ovat yhteisöllisyys, tasapuolisuus ja rohkeus. Kasvava yhteisö, jossa kaikille löytyy oma merkityksellinen paikka olla osa huippua yhteisöä. KAudella 2023 pelipassillisia pelaajia seurassa oli 344.

 

Liittymällä jäseneksi tuet seuran toimintaa ja kehitystä. Lisäksi sinulla on jäsenenä mahdollisuus vaikuttaa seuran päätöksentekoon seuran kevät- ja syyskokouksessa. 

 

Jäsenmaksu 10e/hlö tai 30e/perhemaksu

 Lomake sulkeutuu 30.09.2024 21.00

Perhefutis on lapsen ja vanhemman yhteinen harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti. Toiminta perustuu yhteiseen oppimiseen ja oivaltamiseen kiireettömässä ilmapiirissä.


Perhefutis on suunnattu 1-6 vuotiaille lapsille, jossa vanhempi on mukana. Toiminta on kaudella 2024 osallistujille ilmainen. Ilmaisen perhefutiksen mahdollistaa seura ja yhteistyökumppanina Nivalan seurakunta.

 

Perhefutis 17.6 alkaen elokuun loppuun maanantaisin klo 18.20-19.20 ChampionDoor areenalla. 8 ja 15.7 perhefutista ei ole hallissa olevien tapahtumien vuoksi😊

 
Poikkeavat aikataulut tai kesän aikataulu muutokset ilmoitetaan whatsapp ryhmässä.
 
Voit olla tarvittaessa yhteydessä perhefutiksen vastuuhenkilöön Kirsi Laukkaan

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH