Tule tukemaan seuran kehittymistä ja vaikuttamaan.


Ysikaks Nivala ry on Nivalainen jalkapalloseura. Seuran tarkoituksena on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille matalan kynnyksen mahdollisuus jalkapallon harrastamiseen Nivalassa. Harrastaminen tapahtuu tavoitteellisesti harjoittelevissa joukkueissa tai ikäluokalle suunnatuissa harrasteryhmissä. Haluamme tarjota eritasoisille pelaajille tavoitteisiin soveltuvaa lajiharjoittelua ja ohjausta. Tavoitteenamme on pitää harrastuksen kustannukset kohtuullisina ja kehittää yhteistyötä vanhempien, koulujen ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Harrastajamäärät ovat kovassa kasvussa ja seuran vapaaehtoiset ovat tehneet paljon töitä seuran kehityksen eteen. Kaudella 2023 seurassa oli pelipassillisia harrastajia 344. Näiden lisäksi seurassa on erityisryhmä, harrasteryhmä ja kesäisin naisten höntsäryhmä. Harrastajamäärän kasvun lisäksi seuran toimihenkilöiden määrä on kasvanut viimeisten vuosien aikana jo 80 toimihenkilöön.

Liittymällä jäseneksi tuet seuran kehitystä ja sinulla on mahdollisuus olla vaikuttamassa seuran kevät- ja syyskokouksissa, joissa sinulla on myös äänioikeus. Voit liittyä tukijäseneksi alla olevasta linkistä maksamalla 10e suuruisen jäsenmaksun.


https://www.ysikaksnivala.fi/lomakkeet/10409/liity...

Ysikaks Nivala ry

fc92nivala@gmail.com

DEN-areena Kydöntie 5, 85500 Nivala

Vastaanotamme e-laskuja

Verkkolaskuosoite 003709416029

Välittäjätunnus OKOYFIHH