Ysikaks NivalaJulkaistu: 12.01.2022 18.07

Koronatiedote

Hei

AVIn ja kaupungin koronaohjeistuksien myötä harjoituksien jatkaminen kaikkien ryhmien osalta on mahdollista. Osallistujamäärää harjoitustilanteissa ei ole toistaiseksi rajattu. Seura ei ota tässä vaiheessa koronapassia käyttöön toiminnassa, mutta suosittelee noudattamaan viranomaisen terveyssuosituksia.

Alueen koronatilanne on heikentynyt viime aikoina voimakkaasti ja muistutamme jokaista vastuullisesta käyttäytymisestä huomioiden koronan ennaltaehkäisevät toimet seurassa. Mikäli olet sairastunut koronaan ilmoita siitä joukkueenjohtajalle, jotta seurassa voidaan ennaltaehkäisevästi tehdä päätöksiä ja laittaa tarvittaessa yksittäisten ryhmien toiminta tauolle leviämisen ehkäisemiseksi. Alueen vaikean koronatilanteen vuoksi tartunnanjäljitykseen ja testausvaiheeseen kaavaillaan parasta aikaa muutoksia. Mikäli olet altistunut koronalle olisi sinun hyvä jäädä varotoimena joukkueen toiminnasta viikoksi tauolle tai vaihtoehtoisesti käyttää kasvomaskia sekä noudattaa turvaetäisyyksiä kaikessa toiminnassa. Noudata seuran koronaohjeistuksia.

Koronaohjeistukset:

+Vain terveenä harjoituksiin ja tapahtumiin

+Pestään kädet saippualla treeneihin tullessa ja lähtiessä

+Mahdollisuuksien mukaan noudatetaan 1,5m turvaetäisyyksiä esimerkiksi jonoissa, pukuhuoneessa ja vaihtopenkillä.

+Vanhemmilla ja katsojilla ei ole pääsyä harjoitustiloihin harjoituksien tai pelien aikana.

+Turnauksissa noudatetaan järjestäjän antamia ohjeita

+Toimihenkilöille vahva maski suositus

+Treenit loppuvat 5min aiemmin ja alkavat 5min myöhemmin, jotta vältetään turhia kontakteja. Saliin voi mennä vasta edellisen joukkueen poistuttua.

+Puetaan mahdollisuuksien mukaan pelivaatteet valmiiksi kotona talvivaatteiden alle. Joukkue voi riisua ulkovaatteet pukuhuoneeseen, Ammattikoululla joukkueella käytössä vaatteiden riisumista varten yksi pukuhuone, jotta toinen jää tyhjäksi seuraavalle vuorolle.

Koronaohjeistukset ovat voimassa toistaiseksi.

Koronaterveisin

Ysikaks Nivalan hallitus