Futsal-sarjaa Kaustisella 15.1.2023
Julkaistu: 22.01.2023 20.14

Vuoden ensimmäiset futsalin sarjapelit pelattiin sunnuntaina 15.1.2023 Kaustisella.

Ensimmäisessä pelissä vastustajana oli kotijoukkue KP-V. Peli oli vauhdikasta molempiin suuntiin, ja ensimmäisten 6 minuutin aikana nähtiin 2 maalia kumpaankin päähän. Toisella puoliajalla Ysikaks hallitsi palloa, mutta vastustaja teki maalit. Lopputuloksena 2-5 tappio.

Maalintekijät:

⚽ Eemil

⚽ Jukka

Toisessa pelissä vastaan asettui uusi tuttavuus TePa Teuvalta. Vastustajan nopeat vastahyökkäykset piti Ysikakkosen puolustuksen kiireisenä, mutta kaikki taisteli hienosti molempiin suuntiin. Ysikakkosen ensimmäisen puoliajan 1-0 johto piti viime minuuteille asti, mutta sitten vastustaja tasoitti pelin vapaapotkusta. Lopputuloksena 1-1 tasuri.