Joulun viettoon
P09Julkaistu: 20.12.2021 16.17

Joulun viettoon

Eilen Nollaysit matkasivat talvisarjan peleihin Kalajoelle. Syksyn peleissä usko on ollut välillä koetuksella, kun hyvästä tekemisestä huolimatta muutama peli on kääntynyt niukasti maalin tappioon tai tasapeliin. Valmennus toki on nähnyt näissäkin peleissä paljon onnistuneita asioita, jotka on treeneistä peleihin onnistuttu siirtämään. Kalajoella valmennus teroittikin peli-ilon merkitystä sekä uskoa omaan osaamiseen. Pelilliset asiat jätettäköön salaisuudeksi.

Talvisarja jatkuikin yhtä tasaisena kuin edelliselläkin kerralla. Ilo oli suuri, kun avausvoitto napattiin 1-0 voitolla OuHusta. Maalit olivat kortilla myös seuraavassa ottelussa, jossa vastaan asettui K-Pallon 08-joukkue. Maalipaikkoja riitti molempiin päihin, mutta loppuvihellyksen koittaessa päädyttiin 0-0 pistejakoon. Pelaajat mittaavat pelillisiä onnistumisia ehkä liikaakin lopputuloksen mukaan. Valmennuksen tehtävä on kuitenkin nähdä itse peli tuloksen takana. Mukava oli kuitenkin nähdä pelaajien riemu hyvistä tuloksista.

Tämä porukka jää nyt hyvin ansaitulle joululomalle. Palataan asiaan pyhien jälkeen. Rauhallista joulunaikaa kaikille futiksen ystäville!


Joukkueen uusimmat uutiset